Egy gyártó amely 50 hónap garanciát ad a termékére

forrás: www.szakadathgepker.hu

Egy gépgyártó, amelyik csak egy termékcsoportra fókuszál

Aki már ismeri a termékpalettánkat, az tudja, hogy igyekszünk olyan termékeket választani, amellyel akár a külföldi piacon is egyenes háttal merünk megjelenni. Tele van a piac olcsó gépekkel, azt mindnyájan tudjuk, hogy lefestve minden gép lehet gyönyörű. Ilyenkor a kereskedő mérlegel, hogy érdemes-e úgy gépeket árulnom, hogy hetente szaladgáljak ki az eladott gépemhez garanciális szervizre, vagy áruljak komolyabb, kiváló minőségű termékeket, viszont akkor kevesebb gépet adok el, hiszen nem mindenki tudja megfizetni a jó minőséget.  Ezen a nyáron szinte minden nap érkezett megkeresés az Oros kukorica-és napraforgó betakarító adapter család tagjaira. A gyártó fél évszázada foglalkozik az adapterek gyártásával, volt ideje fejlesztgetni a bármilyen kombájntípusra felszerelhető adaptereket.  Sok adaptert el is adtuk és tökéletesen értjük a vásárlók érveit, amelyet tízből nyolcan felhoztak, ez a következő: szezonban a gép nem állhat. Ha aratáskor egy gép meghibásodik, akkor nem várhatunk heteket az alkatrészre. Az Oros adaptereket Orosházán gyártják, tehát nem az alkatrész utánpótlás helyben történik.

A különleges ajánlatról

Az Oros adapterek annyira megbízható adaptereknek bizonyultak, hogy a gyártó a korábbi két év garancia helyett most 50 hónap garanciát ad váráslóinak az adapter vázára és hajtóműjére. Az első évben természetesen teljeskörű a garancia, a gyorsan kopó alkatrészek kivételével.

Miért költség hatékony az Oros Cornado?

Cornado adapterrel –amely összecsukható és fixvázas kivitelben egyaránt szép számmal fogy- gyakorlatilag olyan gyorsan történhet az aratás, amilyen gyorsan tudunk haladni a kombájnnal, míg a HSA adapter a maga 6-8 km/h sebességével szintén kiváló munkát végez minimális szemvesztség mellett. Az árakciónak köszönhetően, többen vásároltak egyszerre két adaptert, mert egy Oros SUN és egy Oros HSA kukorica adapter birtokában nem kell a napraforgó betét beszerelésével járó megoldást választani és a munka is precízebben mehet. Viszont ha valaki a napraforgóbetét segítségével akar betakarítani, az egy hatsoros adapter esetén félmillió forint alatt megússza a második adapter vásárlását. A kukorica adaptereknél szinte mindenki vásárolt csonktaposót is a kombájngumik védelme érdekében, hiszen ha kiszámoljuk, kettő, vagy négy sorra való csonktaposó beszerzése még mindig gazdaságosabb, mint pár szezon után gumit cserélni.

Az Oros Cornado mivel jobb, mint a HSA?

 

Az Oros Cornado esetében a betakarítási sebességünk gyakorlatilag megegyezhet a kombájnunk maximális sebességével, viszont, ha a sebesség nem az elsődleges tényező, akkor az alacsonyabb árfekvésű Oros 3 HSA kukorica adapter megvásárlásásra biztatjuk!

KÖVESSEN!