Az Oros adapterei röviden

forrás: http://www.agraragazat.hu

OROS CORNADO kukorica-betakarító adapter-család  

Az igényes gazdálkodók adaptere!

A növekedő kombájn cséplőkapacitás következtében megnövekedett az igény a szélesebb kukorica betakarító adapterek iránt, ezért az eddigi 6, 8, 12 soros mellett már 16 soros kivitelben is kapható! Az adapter minden típusú kombájnra felszerelhető. Kapható fix- és összecsukható vázzal. A következő fejlesztéseket értük el: A hagyományos lánchajtást felváltotta a kardánhajtás, amely csak minimális karbantartást igényel. Kisebb energia felvétel, alacsonyabb fogyasztás jellemzi. 

 

Új törőegység konstrukció: késes törőhengerek, mely biztosítja a kukoricaszár jobb lehúzását. A zúzókések optimális elhelyezkedésének és megfelelő fordulatszámának köszönhetően tökéletes a szárzúzás. 

OROS HSA kukorica betakarító adapter-család 

Hagyomány és kiforrottság!

 

Az adapter univerzális, bármely kombájntípusra felszerelhető. Klasszikus konstrukció, jól bevált modell, mely felszerelhető HSA – első szárzúzóval, melyet a világon elsőként mi fejlesztettük ki, így egy menetben oldható meg a betakarítás és a kifogástalan egyenletes szárzúzás. Kapható 4-től – 8 soros kivitelig.

OROS SUN napraforgó betakarító adapter- család

A napraforgó betakarítás új dimenziója!

Cégünk már közel 20 éve foglalkozik napraforgó adapterek fejlesztésével és gyártásával, adaptereinket a világ számos részén értékesítettük, és rengeteg tapasztalatot szereztünk. Az adapter rázótálcás kialakításának köszönhetően, bármilyen magasságban dolgozik, a tálca mindig a csigavályú felé lejt. A rezgésnek és a lejtésnek köszönhetően az anyagáram folyamatos. Az optimális magasságú védőháló és oldalmagasítás pedig biztosítja minden állományban a minimális szemveszteséget.

KÖVESSEN!