Cégünk a Linamar Corporation – Oros Divíziójának hivatalos viszonteladója. IDE kattintva megtekintheti az OROS honlapját.

A Linamar Corporation vállalat gépgyártó divíziója az OROS Divízió a hazai, nyugat- és kelet-európai, észak-afrikai, valamint az észak-amerikai piacra fejleszt, állít elő és értékesít mezőgazdasági gépeket, részegységeket, kombájn adaptereket és egyéb építőipari gépeket. A mezőgazdasági gépgyártás a társaság orosházi telephelyén több mint 45 éves múltra tekint vissza. A cég alapvetően betakarítógépek, saját fejlesztésű kukorica és napraforgó adapter gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


Ezek univerzális adapterek, minden ma ismert kombájntípusra felszerelhetők. Elérhetőek 4-től 16 sorosig fix vagy csukható vázas kivitelben. Portfoliónkban megtalálhatóak az alacsonyabb árfekvésű, de minőségi adapterek épp úgy, mint a magasabb igényeket kielégítő prémium kategóriás adapterek.. A magas színvonalú gyártást az alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek is garantálják. Az OROS Divízió az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány mellett ISO 14001 környezetvédelmi rendszertanúsítással is rendelkezik.

forrás: www.oros.hu